Kapitel 14 · 14.4
Mer lagring eller användare, byta paket eller säga upp
Ditt paket växer med dig. Mer lagring, extra användare eller Office-licenser ordnar du själv på paketsidan i Mijn WebOké. Där byter du också till ett annat paket, eller säger upp ditt paket.
Konfigurerbara alternativ

| Alternativ | Vad du väljer | Vid vilket paket |
|---|---|---|
| Opslagruimte (1) | Personal 250 eller 500 GB, Family 500 GB eller 1 TB, Max 1, 2 eller 5 TB | Personal, Family, Max |
| Nextcloud Office users (2) | Antalet Office Suite-licenser (se Tilldela och beställa fler Office-licenser) | Personal, Family, Max |
| Extra Nextcloud accounts (3) | Extra användare utöver de 10 i Max, upp till 100 totalt | Max |
| Subdomein van Nextcloud server (4) | Den kostnadsfria adressen på webokecloud.nl eller din egen subdomän (se Din Nextcloud på en egen domän (cloud.dittforetag.se)) | Family, Max |
- Välj vad du vill vid alternativet.
- Klicka på Opties opslaan (5).
- Du ser vad du behöver betala extra för resten av din period, exklusive och inklusive moms.
- Klicka på Bekräfta och betala och betala fakturan.
En uppgradering betalar du proportionellt för resten av perioden och den gäller efter betalningen. En nedgradering gäller direkt. Efter en ändring av lagringen justerar vi lagringen för alla användare i ditt paket.
Obs: om du minskar lagringen, kontrollera först vid räknaren Opslagruimte att dina filer får plats i den mindre lagringen. Vad som räknas för din lagring kan du läsa i Se din lagring: vad räknas och vad räknas inte.
Välja ett annat paket
På paketsidan visas kortet Byt webbhotellspaket om det finns ett annat paket för dig. Välj det nya paketet och klicka på Byt paket.
- En uppgradering, till exempel från Personal till Family, gäller direkt. Du betalar proportionellt för de återstående dagarna. Du behåller din egen Nextcloud med alla dina filer.
- En nedgradering gäller från din nästa förnyelse. Du betalar inget extra. Se till att dina användare och filer får plats i det mindre paketet.
- Fler än 5 användare med Family? Det går bara med Max.
- Från Free till ett betalpaket går inte med en uppgradering. Du beställer ett nytt paket och flyttar över dina uppgifter. Se Från Nextcloud Free till ett betalpaket, eller från en annan Nextcloud-leverantör.
Säga upp ditt paket
Nederst på paketsidan visas kortet Säg upp produkt. Där väljer du mellan:
- Per förfallodatumet: din Nextcloud fortsätter att fungera som vanligt fram till det datumet och avslutas sedan automatiskt. Du får ingen mer förnyelsefaktura. Så länge datumet inte har passerat kan du ångra detta med Ångra uppsägning.
- Säg upp och ta bort direkt: din Nextcloud tas bort direkt, med alla filer. Den återstående perioden återbetalas inte.
Obs: efter avslutningen är alla filer, kalendrar och kontakter för alla användare borta. Hämta först allt du vill behålla: filer med skrivbordsappen eller som zip, kalendrar och kontakter som ics- och vCard-filer. Se Ladda upp och ladda ned, även stora filer, hela mappar och zip och Kontakter: skapa, grupper, importera och exportera.
Ska din Nextcloud gå över till en annan kund hos WebOké, till exempel vid försäljning av ditt företag eller en ny kassör? Använd då Överför till en annan kund nederst på paketsidan. Säg då inte upp: allt förblir som det är.
